Dynasure mag reispassen bezorgen voor Lier, Wielsbeke en Leuven

Koppelvlak PinkRoccade

Dynasure mag reispassen bezorgen voor Lier, Wielsbeke en Leuven

De stad Lier, de gemeente Wielsbeke en de stad Leuven bezorgen vanaf 29 januari 2018 reispassen op een tijdstip en plaats naar keuze. Dynasure mag deze dienstverlening uitvoeren.

De Belgische steden zetten in op een klantgerichte, klantvriendelijke en efficiënte dienstverlening. Om een reispas te bekomen, dien je momenteel twee keer naar het stadskantoor te komen: één keer voor de aanvraag van de reispas, een tweede keer voor het ophalen ervan. Als de burger dit wenst, kan deze vanaf 29 januari 2018 gebruikmaken van de veilige en betrouwbare aflevering door Dynasure. De aanvraag moet dan nog steeds in het stadskantoor plaatsvinden aangezien een handtekening en vingerafdrukken nodig zijn, maar de aflevering kan op een plaats en tijdstip naar keuze.

De reispassen kunnen in heel België bezorgd worden van maandag tot zaterdagmiddag in een afgesproken tijdsvenster. Hierdoor is men voor het ophalen van de reispas niet langer gebonden aan de openingstijden van het stadskantoor. Door middel van constante communicatie per sms, mail en via een track and trace-systeem wordt de burger constant op de hoogte gehouden. De prijs van een levering bedraagt voor de burger 12,50 euro en wordt aan de bezorger cash of met bancontact betaald. De levering van een bijkomende reispas bv. voor een ander gezinslid op dezelfde locatie bedraagt 3,50 euro.

Author Loekie vandenbergh

More posts by Loekie vandenbergh