Wethouder bezorgt reisdocument thuis

By 16 mei 2019Nieuws

Gemeente Hoogeveen start met bezorging reisdocumenten

Sinds 2 april kunnen paspoorten en ID-kaarten in de gemeente Hoogeveen worden bezorgd op een adres en dagdeel naar keuze. Daar wordt regelmatig gebruik van gemaakt. De heer Penninkhof ontving op 14 mei zijn ID-kaart op feestelijke wijze thuis uit handen van wethouder Jan Steenbergen. Hij was erg blij met de service.

Nog maar één keer naar de balie
Inwoners van gemeente Hoogeveen die kiezen voor de bezorgservice, hoeven nog maar één keer naar het gemeentehuis voor een nieuw reisdocument. Daarna wordt het document bezorgd op een adres naar keuze (thuis, werk of ander adres), mits in Nederland en met uitzondering van de Waddeneilanden.

Voor € 4,95 wordt het reisdocument bezorgd. Dit kan op maandag tot en met zaterdag tussen 8.00 en 22.00 uur. De aanvrager moet zelf aanwezig zijn om het nieuwe reisdocument in ontvangst te nemen. Bij een spoedaanvraag is thuisbezorgen niet mogelijk.

De informatie over thuisbezorgen van uw nieuwe reisdocument vindt u op de website van de gemeente Hoogeveen (www.hoogeveen.nl) óf kunt u vragen aan de balie in het gemeentehuis.

Bron: Gemeente Hoogeveen

Author Loekie vandenbergh

More posts by Loekie vandenbergh