Klantervaringen

Gemeente Venlo

Gemeente Venlo voelde in het begin niet zoveel voor het laten bezorgen van reisdocumenten. Dynalogic wilde toch graag een presentatie komen geven waarbij een helder verhaal werd verteld. Het zag er allemaal prachtig uit, maar voor het laten bezorgen van reisdocumenten binnen Venlo was er geen draagvlak binnen de groep. Er was wel een andere interesse en dat was reisdocumenten laten bezorgen in het buitenland. Gemeente Venlo is een grensgemeente en dus worden er reisdocumenten door Nederlanders in het buitenland aangevraagd. De gemeente wilde graag haar diensten naar deze burgers verhogen en wilde een bezorgservice voor Nederlanders in Duitsland mogelijk maken. Dynalogic wilde deze uitdaging graag met gemeente Venlo aangaan. Het is een zeer fijne en professionele samenwerking met Dynalogic wat heeft geleid tot een succesvol project. Dit bleek ook uit het klantbeoordelingsonderzoek dat recent gehouden is. De burgers zijn tevreden en hiermee wij als gemeente Venlo ook.

Gemeente Venlo

Gemeente Eindhoven

Toen de gemeente Eindhoven in eind 2015 besloot om deel te nemen aan de pilot ‘Bezorgen reisdocumenten’ is aan Dynalogic gevraagd om een presentatie te verzorgen over hun bedrijf en hun kijk op het bezorgproces voor reisdocumenten.
De professionaliteit die uit de presentatie sprak was ook het sleutelbegrip in onze verdere ervaringen met Dynalogic. Zowel bij het opzetten van een projectplan, de implementatie van het proces en de uiteindelijke uitvoering, het bezorgen van paspoort of ID-kaart, kwam dit terug. Alles gaat in een professionele sfeer met voldoende ruimte voor eigen inbreng en maatwerk. Afspraak is afspraak zowel bij de contactpersonen als de bezorgers. Over incidentele afwijkingen wordt tijdig en beargumenteerd gecommuniceerd. Onze burgers zijn supertevreden en wij dus ook!

Gemeente Eindhoven

Gemeente Rhenen

Sinds begin 2017 werken we samen met Dynalogic voor het bezorgen van onze reisdocumenten. Zowel in het voortraject, zoals het opstellen van de contracten, en de afgelopen maanden is Dynalogic een betrouwbare partner gebleken. Een professionele houding gaat samen met vriendelijkheid en het zoeken naar oplossingen. Kortom wij als gemeente zijn blij dat we voor het bezorgen van de reisdocumenten de keuze voor Dynalogic hebben gemaakt.

Gemeente Rhenen

Gemeente Westland

Sinds 1 juni 2017 kunnen de inwoners van gemeente Westland kiezen voor bezorgen van hun paspoort of identiteitskaart. Thuis of op het werk, de keus is aan de burger. Hiervoor heeft de gemeente gekozen voor Dynalogic, een van de aanbieders van deze extra service. De voorbereiding en de invoering van de bezorgservice is vlekkeloos verlopen. De afspraken die de gemeente gemaakt heeft met Dynalogic zijn duidelijk en worden goed nageleefd. En nog belangrijker, de burgers die hun waardevolle document laten bezorgen zijn tevreden!

Gemeente Westland

Gemeente Nissewaard

Sedert 1 december 2016 biedt de gemeente Nissewaard het thuisbezorgen van reisdocumenten aan als gemaksdienst. Voor de uitvoering van de bezorgdienstverlening is de keuze gevallen op Dynalogic.
De samenwerking met Dynalogic wordt als buitengewoon prettig ervaren en belangrijk, de geleverde service is prima en stemt overeen met de bij aanvang gemaakte afspraken.
De gemeente Nissewaard is derhalve content met de service van Dynalogic.

Gemeente Nissewaard