Eerste bezorging paspoort in fusiegemeente Noordwijk

By 23 oktober 2018Nieuws

Gratis bezorging van je paspoort of ID-kaart

Twee burgemeesters op je stoep, dat kan bijna alleen maar in een fusiegemeente. Burgemeester Goedhart van Noordwijkerhout en burgemeester Rijpstra van Noordwijk bezorgde het eerste paspoort aan huis. Een nieuwe service van de gemeente: gratis bezorging van je paspoort of ID-kaart.

Gemeente gaat met de tijd mee

Lise van Eeden uit Noordwijkerhout kreeg als eerste haar paspoort thuisbezorgd. “Hartstikke handig, de gemeente gaat mee met de tijd”. Noordwijk en Noordwijkerhout gaan vooruitlopend op de fusie per 1 januari 2019 al steeds meer samenwerken. De ambitie is onder meer om de dienstverlening naar de burger te moderniseren. Een gezamenlijke nieuwe service is de gratis bezorging van paspoorten en ID-kaarten.

Nog maar 1 keer naar de balie

Inwoners van Noordwijkerhout en Noordwijk hoeven nog maar 1 keer naar de balie om een reisdocument aan te vragen. Vervolgens kunnen ze kiezen wanneer ze het document bezorgd willen krijgen, dat kan op werkdagen (ook ’s avonds) en op zaterdag. Op het werk, thuis, of waar men maar wil binnen Nederland. De bezorging wordt verzorgd door Dynasure, een gespecialiseerde bezorgdienst, waarbij grote aandacht is voor de veiligheid.

Meer informatie:  www.noordwijk.nl/thuisbezorgen
Bron: www.fusiegemeentenoordwijkl.nl

Author Loekie vandenbergh

More posts by Loekie vandenbergh