Dynasure: 100% met zorg voor u onderweg

By 25 april 2018Nieuws
Dynasure elektrisch vervoer
Dynasure elektrisch vervoer

Dynasure neemt het stokje over van Dynalogic

Zoals u weet, bezorgen wij paspoorten, identiteitskaarten en rijbewijzen door heel Nederland. Burgers geven aan waar en wanneer zij de documenten wensen te ontvangen en wij zorgen ervoor dat dit op een veilige, betrouwbare manier wordt uitgevoerd. Bovendien staat ons Klanten Contact Center 6 dagen per week, van ’s ochtends tot ’s avonds telefonisch voor gemeenten en burgers klaar. Daaraan verandert niets.

Wat wél verandert, is dat een andere Dyna voortaan de regie en eindverantwoordelijkheid voor haar rekening neemt: Dynasure. Een logische stap aangezien Dynasure dé specialist is op het gebied van duurzame, veilige en betrouwbare dienstverlening voor overheden, banken, verzekeraars en tal van gemeenten. Misschien binnenkort ook voor uw gemeente?

De naam Dynasure is voortaan onlosmakelijk verbonden met alles rondom de bezorging van paspoorten, identiteitskaarten en rijbewijzen. Wij komen graag langs om Dynasure aan u te presenteren. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Wij zijn 100% met zorg voor u onderweg. Dynasure en Dynalogic zijn beide onderdeel van DynaGroup, specialist in innovatieve supply chain oplossingen.

Author Loekie vandenbergh

More posts by Loekie vandenbergh