Dynalogic bezorgde 100e reisdocument in gemeente Westland

By 1 augustus 2017Nieuws
traceerbaar
traceerbaar

Dynalogic bezorgde 100e reisdocument in gemeente Westland

De heer Wemelsfelder uit ’s-Gravenzande ontving van wethouder Ouwendijk en Dynalogic het 100e bezorgde reisdocument in de gemeente Westland. Inwoners van de gemeente kunnen sinds 1 juni 2017 een paspoort of ID-kaart thuis of bijvoorbeeld op het werk laten bezorgen. “Hartstikke fijn,” zegt de 86-jarige heer Wemelsfelder. “Ik hoefde alleen voor de aanvraag van mijn nieuwe ID-kaart naar het gemeentehuis in Naaldwijk te komen. Zo’n bezorging scheelt mij een extra reis.”

Voor wethouder Ouwendijk was het bijzonder om binnen enkele weken al het 100e document te mogen uitreiken. “De gemeente werkt aan eigentijdse dienstverlening. Het bezorgen van reisdocumenten is één van de stappen die we zetten om het voor inwoners zo gemakkelijk mogelijk te maken.”

Paspoort of ID-kaart bezorgen

Inwoners kunnen voor het aanvragen van een paspoort of ID-kaart een afspraak maken in het gemeentehuis. Tijdens de afspraak aan de balie wordt de keuze gemaakt om het document weer aan de balie af te halen óf te laten bezorgen.

Zo’n bezorging kan waar en wanneer het beste uitkomt, bijvoorbeeld thuis maar ook op het werk of op een ander adres. De bezorging door Dynalogic kan op maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 22.00 uur en zaterdag 08.00 en 18.00.

Author rschots

More posts by rschots