Dyna maatschappelijk verantwoord actief

By 16 mei 2019Nieuws

Een dagje uit met ouderen van Envida

Afgelopen donderdag hebben wij vanuit Dyna een activiteit georganiseerd in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wij vinden het belangrijk ons steentje bij te dragen aan de maatschappij, zowel als organisatie als vanuit onze mensen en hebben daarom een dag georganiseerd met ouderen van zorginstelling Envida.

Deze maatschappelijke teamactiviteit heeft plaatsgevonden in het kader van de nationale dag van de zorg die aanstaande zondag 12 mei plaatsvindt. Envida is een instelling voor ouderen en heeft als doel om extra levensvreugde toe te voegen aan de laatste levensfase van ouderen. Daarom hebben wij de samenwerking met Envida gezocht en een groep bewoners meegenomen voor een onvergetelijke dag. Het persoonlijk contact tussen zorginstelling en bedrijfsleven, maar vooral ouderen en jongeren stond hierbij centraal.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid zijn belangrijke uitgangspunten bij DynaGroup. Vanuit ons CSR-beleid organiseren wij activiteiten vanuit de thema’s mensen, middelen, milieu en sociale omgeving.

Via deze link is een filmpje van de dag te bekijken! https://vimeo.com/335388377

Author Loekie vandenbergh

More posts by Loekie vandenbergh